Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit is het lievelingsrecept van prins Charles

11 mei 2020 · Leestijd 2 min

Prins Charles heeft het recept van een van zijn favoriete gerechten prijsgegeven. Via Twitter deelde hij het recept voor 'Cheesy Baked Eggs' dat waarschijnlijk vaak op tafel staat bij Charles en Camilla.

Het ovengerecht bestaat uit ei, tomaten, spinazie, verse basilicum en is volgens Charles het beste te maken "met een aantal van onze geweldige Britse kazen". De prins, die dol is op kaas, is beschermheer van gespecialiseerde kaasmakers en "trots op de inheemse Britse kazen".

Lees verder onder de foto's.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Recept_favoriet_gerecht_prins_Charles.jpg

Volgens hem hebben Britse kaasmakers het momenteel moeilijk. "Zij hebben onze steun in deze tijd van grote onzekerheid hard nodig", laat hij weten. "En we kunnen allemaal op een eenvoudige manier helpen. Door Britse kaas in te kopen bij lokale winkels en kaasboeren, en rechtstreeks bij producenten online, kunt u een essentiële bijdrage leveren om deze kleine bedrijven overeind te houden tijdens de huidige crisis."

Hij vervolgt: "Een ding dat velen van ons ongetwijfeld veel troost brengt, is goed eten. Het is daarom zeer verontrustend te vernemen dat deze crisis het risico loopt een van de wonderbaarlijkste geneugten van het leven te vernietigen - Britse kaas." Om te zorgen dat de kleine ondernemers kunnen blijven bestaan, hoopt hij dan ook dat iedereen zijn favoriete maaltijd eens gaat proberen.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--