Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit is superleuk voor Eloise van Oranje

1 februari 2021 · Leestijd 2 min

Gravin Eloise, de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, maakt volgende maand kans op een Nickelodeon Kids' Choice Award. Ze is genomineerd in de categorie favoriete Nederlandse ster en neemt het op tegen YouTubers NikkieTutorials en Nienke Plas, zangeres Numidia en zanger Rolf Sanchez.

Het is voor het eerst dat een lid van de koninklijke familie genomineerd is voor de prijs. Gravin Eloise is sinds vorig jaar erg actief op Instagram en geeft geregeld een kijkje in haar leven. Inmiddels volgen meer dan 230.000 mensen haar.

De oudste kleindochter van prinses Beatrix zegt enorm blij te zijn met haar nominatie voor de Nickelodeon Kids' Choice Awards. Op haar Instagram noemt ze de nominatie zelfs een "kinderdroom".

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

"WOW!! Ik ben genomineerd voor Nickelodeon Kids Choice Award voor favoriete ster van NL", schrijft de 18-jarige dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien. "Dit is zo ontzettend gaaf en echt een kinderdroom. Jullie zijn geweldig. Ik kan het niet geloven."

De Nickelodeon Kids' Choice Awards worden op 13 maart uitgereikt in Los Angeles. In Nederland is de show een dag later te zien. In die uitzending zullen ook de Nederlandse prijswinnaars bekend worden gemaakt.

Bron: ANP / Foto: @eloisevanoranje

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--