Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit is wat Catherine het gelukkigst maakt

5 februari 2019 · Leestijd 2 min

Catherine, de hertogin van Cambridge, had dinsdag een bijzondere verrassing voor Britse basisschoolleerlingen. De vrouw van prins William deed tijdens een bezoek aan een school in Londen mee aan een spel waarbij kinderen met elkaar deelden wat hun gelukkig maakt. Catherine toonde hierbij een foto van haar gezin, schrijft onder meer The Daily Mail.

De 37-jarige royal zat aan tafel met een groep leerlingen die om de beurt vertelden waar ze blij van werden: zoals een duikbril en voetbalplaatjes. Catherine haalde op haar beurt het kiekje uit haar clutch. "Ik heb ook iets. Het is niet heel groot, willen jullie het zien?", citeert de Britse krant. "Dit is een foto van mijn gezin. Dit zijn mijn kinderen en mijn man en zij maken me gelukkig. We vinden het leuk om samen buiten te spelen en veel tijd met elkaar door te brengen.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Mentale gezondheid

De hertogin bezocht de school vanwege de Britse Children's Mental Health Week waarbij kinderen, jongeren en volwassenen worden aangespoord goed voor zichzelf te zorgen. Om met leerlingen, ouders en docenten te kunnen spreken hierover, bezocht ze verschillende scholen.

De Britse koos als outfit voor haar bezoek wederom voor een ontwerp van Eponine, het Londense modehuis van de Nederlandse ontwerpster Jet Shenkman. De zwarte laarsjes die ze eronder droeg zijn van L.K. Bennet, een merk waar Catherine vaker schoenen van draagt.

De familiefoto die Catherine aan de schoolkinderen liet zien.
De familiefoto die Catherine aan de schoolkinderen liet zien.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--