Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit keer in Blauw Bloed: de zomerse fotosessies door de jaren heen

8 juli 2022 · Leestijd 2 min

Het is al jarenlang de traditie dat de koninklijke familie voor de gehele vaderlandse pers poseert alvorens zij van hun vakantie kunnen genieten. Aan de hand van de persgesprekken neemt Blauw Bloed je mee langs tal van opmerkelijke, lieve en grappige momenten tijdens de fotosessies door de jaren heen. Onder andere liefde, opvoeding, politieke kwesties en uiteraard de vakantie zelf kwamen elk jaar weer aan bod.

Verder gingen de Spaanse zusjes Leonor en Sofia zonder hun ouders op pad. Zij bezochten de stichting Prinses van Girona waar Leonor erevoorzitter van is. Zij begeleiden jongeren tijdens hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. De volgende dag namen de hermanas hun ouders Felipe en Letizia mee voor een feestelijke prijsuitreiking van die stichting. Koningin Máxima maakt een duidelijke afspraak met de 11-jarige Bas over zijn schermtijd en de koning dook in de wondere wereld van onze Nederlandse bodem. Dit en nog meer zie je in ons weekoverzicht.

Sit back and relax tijdens onze laatste uitzending van dit seizoen. Wij gaan er namelijk even tussenuit. Maar… zet 9 september in je agenda! Dan zijn we er weer.

Bekijk hieronder de uitzending:

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--