Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit zijn ze: de nieuwe officiële foto's van Maria Teresa

17 december 2018 · Leestijd 1 min

Het Luxemburgse hof heeft maandag vijf nieuwe foto's vrijgegeven van groothertogin Maria Teresa. De officiële kiekjes zijn gemaakt door de Franse fotograaf Samuel Kirszenbaum.

De nieuwe foto's zijn te vinden op de speciale website over groothertogin Maria Teresa, die het Luxemburgse hof onlangs gelanceerd heeft.

De speciale site over Maria Teresa is gelanceerd in aanloop naar het Stand Speak Rise Up-evenement in maart 2019. Dit evenement wordt georganiseerd door de 62-jarige echtgenote van de Luxemburgse groothertog. Doel van Stand Speak Rise Up is om een einde te maken aan seksueel geweld in kwetsbare omgevingen.

Op de website is onder andere het levensverhaal van Maria Teresa te lezen, maar ook waar zij allemaal van houdt en wat ze leuk vindt. Literatuur en bloemschikken behoren volgens de site bijvoorbeeld tot haar hobby's. De website geeft bovendien een overzicht van de activiteiten waaraan ze deel heeft genomen.

Foto's: Grand Ducal Court

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--