Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dochter Eloise van prins Constantijn is geslaagd!

15 mei 2020 · Leestijd 2 min

Gravin Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn en Laurentien, is geslaagd voor haar eindexamen. Dat laat de 17-jarige weten op haar Instagram-account.

Eloise_met_vlag_geslaagd.jpg

In haar Instagram Story poseert de gravin met een vlag van haar middelbare school, het Maerlant Lyceum in Den Haag. Het oudste kleinkind van prinses Beatrix ging naar dezelfde middelbare school als premier Mark Rutte. Haar nichtjes Amalia, Alexia en Ariane hebben gekozen voor een andere Haagse middelbare school: het Christelijk Gymnasium Sorghvliet.

Eloise is erg populair op social media en heeft al bijna 7000 volgers op haar Instagram. Dat ze dat platform vooral gebruikt voor goede zaken, was te merken tijdens de coronacrisis. De gravin riep eind maart haar volgers op om de coronamaatregelen goed te volgen. "Ik vraag jullie om echt je best te doen om je zoveel mogelijk aan de maatregelen te houden...", aldus Eloise. "Samen kunnen we dit beter aan."

Bron: ANP / Foto: RVD en @eloisevanoranje

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--