Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Dochters dragen alle drie kleding van Máxima

27 april 2018 · Leestijd 2 min

De drie dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben voor de viering van Koningsdag in Groningen alle drie een kledingstuk uitgekozen uit de garderobe van hun moeder.

Amalia_met_jas_Ma__xima.jpg

Dit ontdekte modeblogger Josine Droogendijk, auteur van het boek 'De magie van Máxima'. Zo droeg prinses Amalia (14) - heel kort even - een jasje dat Máxima eerder droeg in 2015, 2016 en 2017.

Alexia_spijkerjasje_Ma__xima.jpg

Prinses Alexia (12) droeg het spijkerjasje dat haar moeder aan had op Koninginnedag in 2004, toen de koninklijke familie eveneens in Groningen op bezoek was.

prinses_Ariane_vestje_onder_cape.jpg

"Prinses Ariane (11) heeft ook gesnuffeld in de kast van Máxima en draagt een vestje van haar moeder", zegt Droogendijk. "De cape die ze over het vestje draagt, kennen we van het huwelijk van Marianna Goulandris en Filippos Lemos. Ariane was die dag bruidsmeisje."

Amalia draagt Natan

Zowel koningin Máxima als prinses Amalia droegen vrijdag een creatie van het Belgische modehuis Natan. Amalia droeg een ensemble bestaande uit een bovenstuk met boothals, korte mouwen en basque in zalmkleurige tinten met etnische motieven. De bijpassende soepelvallende broek heeft wijd uitlopende pijpen in poederkleurige zijde.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--