Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Documentaire van Harry en Oprah vanaf deze maand te zien

11 mei 2021 · Leestijd 2 min

De documentaire-serie 'The Me You Can't See', die Oprah Winfrey samen met prins Harry maakt over mentale gezondheid, is vanaf 21 mei te zien. De docu zal verschijnen op streamingplatform Apple TV+.

Het was al langere tijd bekend dat de twee, die goed met elkaar bevriend zijn, bezig waren met een documentaire. Ook de Amerikaanse psycholoog Bruce D. Perry is bij de uitzending betrokken.

Met de documentaire willen de makers laten zien hoe belangrijk het is om je mentaal goed te voelen. Harry zei eerder al dat hij hoopt dat de film voor mensen "positief, verhelderend en inclusief" zal zijn. Ook verklaarde hij trots te zijn om samen te werken met Oprah. Harry en Oprah willen met de documentaire het taboe rond geestelijke gezondheidsproblemen wegnemen. De twee spraken voor de serie met mensen van over de hele wereld die te maken hebben met de dagelijkse uitdagingen van mentale problemen.

De lancering van de documentaire komt ongeveer twee maanden nadat Harry en zijn vrouw Meghan werden geïnterviewd door de Amerikaanse talkshowhost. Harry en Meghan vertelden toen onder meer over het leven als royals en hoe het was om een stap terug te doen uit het Britse koningshuis.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--