Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Drive-in bioscoop op landgoed koningin Elizabeth

7 september 2020 · Leestijd 2 min

Op koningin Elizabeths landgoed Sandringham kunnen filmliefhebbers dit najaar terecht in een heuse drive-in bioscoop. In het Country Park, dat doorgaans al geopend is voor bezoekers, worden vanaf 25 september verschillende films vertoond.

Bezoekers kunnen vanuit hun auto kijken naar films als The Greatest Showman, A Star is Born, Bohemian Rhapsody en Toy Story. Kaartjes kosten ruim 32 pond per auto. Ook kan een grotere parkeerplek, een tafel met stoelen en popcorn worden gekocht.

Lees verder onder de foto.

De poort naar het Sandringham landgoed.
De poort naar het Sandringham landgoed.

Op landgoed Sandringham worden verschillende evenementen georganiseerd. Zo zijn er toeren door de tuinen, kunnen appels worden geplukt en is er een kerstmarkt.

Kerstmis

Leden van de koninklijke familie verlaten op eerste kerstdag de St Mary Magdalene kerk.
Leden van de koninklijke familie verlaten op eerste kerstdag de St Mary Magdalene kerk.

De koninklijke familie kiest Sandringham ieder jaar traditiegetrouw als het landgoed waar de kerstdagen worden doorgebracht. Vanuit dit landgoed loopt de koninklijke familie naar de St Mary Magdalene kerk voor de mis. Prins George en prinses Charlotte waren daar afgelopen kerst voor het eerst bij. Prinses Charlotte is ook gedoopt in de kerk en William en Catherine hebben een huis in de buurt, Anmer Hall. 

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--