Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dubbele zorgen voor prinses Eugenie en Jack

6 april 2020 · Leestijd 2 min

Slecht nieuws voor prinses Eugenie en haar echtgenoot Jack Brooksbank. De 71-jarige vader van Jack, George Brooksbank, ligt op de intensive care vanwege besmetting met het coronavirus. The Mirror schrijft dat zijn toestand serieus, maar stabiel is.

De Britse prinses en haar man zouden volgens de krant 'zeer verdrietig zijn'. "George is heel ziek, maar de hele familie staat paraat om hem te helpen waar dat kan," aldus een bron.

Eugenie's schoonvader ligt nu een aantal dagen in het ziekenhuis, nadat hij zich de afgelopen weken steeds slechter ging voelen. Ook de moeder van Jack is besmet met het virus. Zij heeft geen behandeling in het ziekenhuis nodig.

Hoop

Koningin Elizabeth, de oma van prinses Eugenie, heeft zondagavond de Britten op televisie toegesproken vanwege de coronacrisis. Eugenie's moeder liet via Instagram weten onder de indruk te zijn van haar speech. Sarah Ferguson schreef 'geraakt te zijn door de woorden van Hare Majesteit'.

"Het raakte me tot in het diepst van mijn ziel en haar woorden inspireren ons allemaal om niet op te geven. Dat we het met z'n allen moeten doen. Dat we onze Britse humor niet mogen vergeten, maar vooral dat we moeten berusten in het feit dat het na een zware periode straks weer beter zal gaan. Dat we onze familie en vrienden weer kunnen zien, dus laten we zeggen: tot ziens," aldus Sarah.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--