Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Edward en Sophie over interview Harry en Meghan: 'Wie is Oprah?'

8 juni 2021 · Leestijd 2 min

Prins Edward en zijn vrouw Sophie wilden in een gezamenlijk gesprek met The Telegraph niet inhoudelijk reageren op het veelbesproken interview van hun neef Harry en diens vrouw Meghan met Oprah Winfrey. De graaf en gravin van Wessex grapten in plaats daarvan dat ze geen idee hadden waar de interviewer het over had.

"Wie is Oprah", reageerde het jongste kind van koningin Elizabeth toen hem werd gevraagd of hij het televisie-interview had gezien. "Ja, welk interview bedoel je", vulde Sophie lachend aan.

Het interview dat Oprah met Harry en Meghan had werd in maart uitgezonden. De prins en zijn vrouw spraken hierin openhartig over waarom ze hadden besloten een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis. Kijkers reageerden geschokt op meerdere uitspraken van het koppel, onder meer over racisme binnen de familie. Zo zei Meghan dat een familielid gesprekken had met Harry voor de geboorte van hun zoontje Archie over "hoe donker de huid" van de baby zou zijn.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De namen van Harry en Meghan zijn verschoven op de officiële website van het Britse hof. Ze staan nu op een veel lagere plek dan voorheen. Eerder stonden Harry en Meghan nog onder prins William en zijn vrouw Catherine. Na de hertog en hertogin van Cambridge zijn nu eerst prins Edward en zijn vrouw, prinses Anne en de hertog van York op de overzichtspagina van de leden van de koninklijke familie te zien.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--