Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Een kijkje in het gezin! Ingrid Alexandra heeft grootse lol om te kleine stoeltjes

20 januari 2022 · Leestijd 2 min

Er wordt door de koninklijke familie volop toegeleefd naar de 18e verjaardag van Ingrid Alexandra. Zo staan vandaag een aantal bezoeken op de planning. Maar in een hilarische video maken we steeds meer kennis met de toekomstig troonopvolgster.

In de video trekt het gezin van Haakon en Mette-Marit de natuur in om eens even lekker te skiën. Maar de door Haakon piepkleine, online gekochte stoeltjes zorgen voor hilariteit in het gezin. "Papa zag campingstoelen waar je heerlijk in kan leunen in een advertentie op Instagram", begint de dochter van Haakon en Mette-Marit, "maar dit is het formaat toen ze eenmaal bezorgd waren." Ondertussen vouwt ze een klein campingstoeltje uit. Onder het toeziend oog van de rest van het gezin ploft Haakon neer op een van de te klein uitgevallen krukjes. "Op de foto leken ze echt acht keer groter", grapt de kroonprins. De hilairiteit was helemaal compleet toen Haakon zich afvroeg of hij wel een juistje keuze heeft gemaakt. "Ik had denk ik beter wat worstjes kunnen meenemen in plaats van deze stoeltjes".

Het Noorse hof schrijft erbij dat skiën een van de favoriete hobby's is van de bijna achttienjarige prinses. Te zien is hoe ze na een flinke wandeling en een korte pauze op de lange latten door de sneeuw heen scheurt.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--