Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Een tipje van de sluier: dit zie je in het vervolg van 'Harry & Meghan'

12 december 2022 · Leestijd 2 min

Komende donderdag verschijnen de laatste drie afleveringen van de Netflix-documentaire over prins Harry en zijn vrouw Meghan. De streamingsdienst deelt maandag twee voorproefjes, waarin het paar terugblikt op hun huwelijksdag en hun vertrek vanuit Groot-Brittannië.

In een van de twee trailers blikken Harry en Meghan terug op hun trouwdag en hun eerste dans op het nummer 'Land of 1000 Dances'. De andere trailer is minder vrolijk van aard. 

Lees verder onder de video.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Meghan, de hertogin van Sussex, claimt in die trailer dat ze "aan de wolven werd gevoerd" voordat ze Groot-Brittannië verliet met haar man. "Ik werd niet voor de wolven gegooid, ik werd aan de wolven gevoerd", zo stelt ze. "Ik vraag me af wat er met ons was gebeurd als we niet weg waren gegaan", zegt prins Harry in de trailer. 

Meghan wijst erop dat hun beveiliging was ingetrokken. "Iedereen in de wereld wist waar we waren." "Ik zei: 'we moeten hier weg'", aldus Harry, waarna te zien is dat ze het vliegtuig pakken op weg naar "vrijheid".

Harry en Meghan lijken ook opnieuw de aanval op het paleis te openen. De prins suggereert dat het hof loog om zijn broer prins William te beschermen. "Ze waren nooit bereid om de waarheid te vertellen om ons te beschermen", zegt hij. Ook stelt de zoon van koning Charles dat het paar slachtoffer was van "gaslighting", oftewel geestelijke manipulatie.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--