Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eerste beelden van Archie in Zuid-Afrika

23 september 2019 · Leestijd 2 min

De Britse prins Harry, zijn vrouw Meghan en hun zoontje Archie zijn veilig aangekomen in Zuid-Afrika. Het is de eerste officiële reis voor Archie. Een ingewijde meldt aan het blad People dat de Sussexes 'erg uitkijken naar hun eerste officiële reis als een familie'.

Het is niet voor het eerst dat de Britse royals hun kinderen al op jonge leeftijd deel laten uitmaken van een officieel bezoek over de grens. Harry's ouders prins Charles en prinses Diana namen zijn oudere broer prins William in 1983 bijvoorbeeld mee naar Australië en Nieuw-Zeeland toen hij negen maanden oud was.

William en zijn vrouw Catherine waren er ook vroeg bij. Hun zoon, prins George, was eveneens negen maanden toen hij meeging naar Australië en Nieuw-Zeeland in 2014.

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Meer foto's van Archie kun je hier bekijken. 

Reisschema

Het is nog maar de vraag of de Zuid-Afrikanen Archie te zien krijgen. Het jongetje is tot dusver niet mee geweest naar officiële gelegenheden. Hij is ook niet opgenomen in het reisschema, maar volgens Britse media zouden Harry en Meghan wel van plan zijn om Archie aan Afrika te introduceren.

Afrika is voor Harry altijd al een speciale plek geweest. Hij kijkt er dan ook naar uit om het speciale gevoel dat hij bij het continent heeft te delen met Meghan en Archie. De aanwezigheid van de bijna vijf maanden oude kleine zorgt er in ieder geval voor dat de reis wat levendiger wordt.

De Britse royals komen aan in Kaapstad en zullen dan meteen een township bezoeken. De hertog van Sussex bezoekt naast hun gezamenlijke reis naar Zuid-Afrika ook Malawi, Angola en Botswana.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--