Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ex-vrouw prins Joachim opgelucht na ziekenhuisontslag

7 augustus 2020 · Leestijd 2 min

Gravin Alexandra, de voormalige echtgenote van prins Joachim van Denemarken, heeft voor het eerst gereageerd op de ziekenhuisopname van haar ex-man. Tegen het Deense blad SE og HØR vertelt ze dat het een "enorme schok" was.

"We zijn enorm opgelucht dat hij nu uit het ziekenhuis is ontslagen. Het kwam als een grote schok voor ons want we hadden net een aantal fantastische dagen samen doorgebracht op Château de Cayx vanwege de verjaardag van prins Felix." Volgens Alexandra, gravin van Frederiksborg, hadden zijn zoons continu contact met hun vader tijdens zijn ziekenhuisopname. "De prins belde zelf een dag na de operatie, wat ongelooflijk veel voor hen betekende."

Het hele gezin vierde de achttiende verjaardag van Felix eind juli op het wijngoed van de Deense koninklijke familie in het Franse Cahors. Alexandra, die in 2005 scheidde van Joachim, was ook uitgenodigd zodat de jarige met zijn beide ouders kon feesten.

Joachim, de jongste zoon van koningin Margrethe, werd dinsdag uit het ziekenhuis ontslagen. Joachim lag ruim anderhalve week in het ziekenhuis nadat hij met spoed onder het mes moest vanwege bloedstolsel in zijn hersenen. Vorige week bleek dat hij daar geen blijvende gevolgen aan overhield. De verwachting werd toen uitgesproken dat de prins volledig zou herstellen.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--