Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koning Felipe deelt zijn verjaardag met déze twee royals

30 januari 2024 · Leestijd 2 min

Niet één, niet twee, maar drie (!) mannelijke royals vieren vandaag hun verjaardag. Een van hen is koning Felipe van Spanje die vandaag 56 kaarsjes uit mag blazen.

Het is feest in Spanje! De Spaanse koning viert vandaag namelijk zijn 56ste verjaardag in de hoofdstad Madrid. Hoe de koning zijn verjaardag gaat vieren is nog onbekend, voorheen organiseerde hij weleens chique privédiners. Of dat dit jaar ook op de planning staat, weten we nog niet. Maar koning Felipe is niet de enige jarige Job.

Lees verder onder de foto.

felipe-wimbledon
Koning Felipe op Wimbledon 2023.

Ook koning Abdullah en prins Hashem zijn jarig!

Het is ook feest in Jordanië. Koning Abdullah én zijn zoon prins Hashem zijn allebei vandaag jarig. Koning Abdullah wordt vandaag 62 jaar. Zijn jongste zoon prins Hashem is op de verjaardag van zijn vader geboren en mag vandaag 19 kaarsjes uitblazen. Vorig jaar zette koningin Rania haar jarige man in het zonnetje. "Er is niets beters dan met jou aan mijn zijde door het leven te gaan. Ik ben elke dag dankbaar voor jou", schreef Rania vorig jaar op haar Instagram-account. Ook voor haar zoon had Rania een lief woordje over. "Moge God je zegenen met een leven van dezelfde vreugde die je mij en iedereen om je heen brengt", schreef Rania vorig jaar.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: ANP / Instagram @queenrania

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--