Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Felipe videobelt met hoogste baas Google

9 februari 2021 · Leestijd 1 min

De Spaanse koning Felipe heeft maandag een ontmoeting gehad met een Google-kopstuk. Vanuit het Zarzuelapaleis sprak Felipe onder anderen met Matt Brittin, de president van Google in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

De Spaanse vorst werd tijdens het gesprek geïnformeerd over verschillende initiatieven van het technologiebedrijf. Zo werd onder meer gesproken over samenwerkingen met Google om het economisch herstel van het land te helpen. Daarnaast ging het ook over projecten waarmee de samenleving beter voorbereid kan worden op de uitdagingen van digitalisering.

De Google-president kon ook terugkijken op een geslaagde ontmoeting. "Bedankt koning Felipe voor een geweldig gesprek over de digitale versnelling in Spanje en hoe Google kan helpen bij het opbouwen van een inclusief en duurzaam economisch herstel met vaardigheidstrainingen, tools en investeringen", schreef Brittin na de ontmoeting op Twitter.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--