Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Felipe zwaait Letizia uit op luchtmachtbasis Madrid

3 november 2021 · Leestijd 1 min

Koning Felipe van Spanje heeft dinsdag koningin Letizia uitgezwaaid op de luchtmachtbasis Torrejón de Ardoz in Madrid. Ze vertrok vanaf de luchthaven voor een driedaags bezoek aan Paraguay.

Felipe kon zijn vrouw afzetten omdat hij zelf een afspraak had voor een werkbezoek aan logistiek centrum Claex, waar nieuwe vliegtuigen worden getest. Volgens Spaanse media arriveerden de twee per helikopter en stapte Letizia vervolgens aan boord van haar vliegtuig naar Zuid-Amerika.

De koning werd, na afscheid te hebben genomen, officieel welkom geheten met het nodige ceremonieel. Felipe had zich voor de gelegenheid gekleed in zijn uniform als kapitein-generaal van de Spaanse luchtmacht.

Het bezoek was ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van Claex. In een vergadering werd Felipe bijgepraat over het reilen en zeilen binnen het logistieke centrum. Ook kreeg hij een rondleiding.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--