Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto: Is dit echt prinses Lalla Salma?

5 april 2019 · Leestijd 2 min

Prinses Lalla Salma, de 'verdwenen' echtgenote van koning Mohammed VI van Marokko, is gespot in Marrakesh! Volgens verschillende Marokkaanse media is ze deze week voor het eerst in ruim een jaar weer in het openbaar gezien.

Foto_prinses_Lalla_Salma.jpg

Lalla Salma (40) was samen met haar 12-jarige dochter Lalla Khadija op het bekende plein Djemaa el Fna in Marrakesh, waar ze een hapje gegeten zouden hebben in een restaurant. Op social media verscheen onderstaande foto (zie midden) van het moeder-dochter uitje.

Prinses Lalla Salma houdt de gemoederen al vele maanden bezig. Haar afwezigheid viel pas echt op toen koning Mohammed in februari 2018 een hartoperatie onderging in Parijs. Lalla Salma ontbrak op de familiefoto's die bij zijn ziekbed werden gemaakt.

Deze foto's, die naderhand door het hof verspreid werden, brachten een stroom van geruchten op gang. Diverse media speculeerden over een scheiding.

Het Marokkaanse hof heeft nooit een verklaring gegeven over de afwezigheid van Lalla Salma. Ook niet toen ze miste bij het staatsbezoek van het Spaanse koningspaar en bij het recente bezoek van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan.

Foto: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--