Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Charlène en Albert met kinderen bij Formule 1-race

30 mei 2022 · Leestijd 2 min

Prins Albert en prinses Charlène van Monaco hebben zondagmiddag hun opwachting gemaakt bij de Formule 1-race in het vorstendom. Voor aanvang van de race ontmoetten zij de Ferrari-coureur Charles Leclerc, die in Monaco geboren is.

Leclerc schudde de hand van Albert en kreeg van Charlène een kus op de wang. Een weerzien op het podium volgde niet. Tijdens de race zagen de royals Leclerc vierde worden, die bij de start van poleposition was vertrokken. De overwinning ging naar Sergio Pérez, de teamgenoot van Max Verstappen bij Red Bull. Verstappen zelf eindigde als derde in zijn woonplaats, na een chaotische race die vanwege de regen een uur later begon dan de bedoeling was.

Lees verder onder de foto.

ANP-449505236

Albert en Charlène kwamen tijdens de prijsuitreiking weer in actie. De 7-jarige tweeling, prins Jacques en prinses Gabriella, verschenen eveneens op het podium. Prins Albert feliciteerde Pérez met zijn overwinning en prinses Charlène overhandigde de trofee aan Carlos Sainz, de nummer twee. Zaterdag namen Albert en Charlène ook al een kijkje bij het circuit voor de kwalificaties van de race. 

ANP-449517322
ANP-449517489
ANP-449517467

ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--