Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: De opvallendste looks van Máxima in mei

2 juni 2019 · Leestijd 3 min

Het is alweer juni! Aan het begin van deze zomermaand blikken we nog even terug op een aantal outfits die koningin Máxima droeg in de maand mei.

Koningin Máxima verraste op haar laatste werkdag voor het Hemelvaartweekend met twee nieuwe outfits. Voor het streekbezoek aan de Betuwe shopte ze bij het Belgische modehuis Natan. 's Avonds ging ze voor goud!

Máxima droeg de cloche met veren in 2006 tijdens het staatsbezoek aan Argentinië. Qua kleding koos
Máxima droeg de cloche met veren in 2006 tijdens het staatsbezoek aan Argentinië. Qua kleding koos ze voor een deux-pièce (rok en jasje) in haar lievelingskleur groen.

De dag voor het rondje Betuwe reisde koningin Máxima af naar het Brabantse Steenbergen. Voor de feestelijke opening van verpleeghuis 'Hof van Nassau' haalde ze een bekende outfit uit haar kledingkast. Haar opvallende hoed was ook een oude bekende.

De blauw-witte midi-jurk met ruches bij de mouwen is van de ontwerpster Johanna Ortiz. De denim
De blauw-witte midi-jurk met ruches bij de mouwen is van de ontwerpster Johanna Ortiz. De denim sandaletten van Gianvito Rossi maakten Máxima's look compleet.

Voor het driedaagse bezoek aan de Duitse deelstaten Mecklenburg-Vorpommern en Brandenburg gingen in ieder geval vijf kledingsetjes mee in haar reiskoffer. Vier van de vijf outfits hadden we al eerder gezien, maar de jurk die Máxima droeg tijdens het handelsdiner op de eerste avond was nieuw.

Op vrijdag 17 mei vierde het koningspaar niet alleen Máxima's verjaardag maar ook honderd jaar Algemeen Kiesrecht. Op deze feestelijke dag straalde koningin Máxima in een nieuwe japon.

Vlak voor haar verjaardag vloog Máxima naar Ethiopië vanwege haar werk voor de Verenigde Naties. Tijdens haar werkbezoek in het Afrikaanse land voerde ze diverse gesprekken met ontwikkelingspartners en ging ze op veldbezoek in haar nieuwe jurk.

Máxima's meest verrassende outfit in de maand mei was ongetwijfeld haar flamenco-jurk! In de Spaanse stad Sevilla vierde het koninklijk gezin de Feria de Abril mee. En dat was met een bijzondere reden... twintig jaar geleden ontmoette Máxima Zorreguieta tijdens dit feest haar droomprins.

Op woensdag 8 mei ging koningin Máxima op bezoek bij de stichting Make-A-Wish. Ondanks het grijze weer in Hilversum bracht Máxima met haar outfit de zonneschijn met zich mee.

Koningin_Maxima_5mei.jpg

Tijdens het jaarlijkse 5 mei-concert schitterde koningin Máxima dit keer in het rood. Op haar rode pantalon droeg ze een zijden top met geknoopte 'omslagdoek'. Deze smaakvolle outfit paste helemaal bij de feestelijke afsluiting van de Nationale Viering van de Bevrijding.

Bron: ModekoninginMaxima.nl / Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--