Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: De week van de mannelijke royals

22 februari 2019 · Leestijd 2 min

Opnieuw een actief weekje voor een aantal koninklijke mannen. Terwijl Carl Philip zijn raceauto aan de kant zette, trokken prins Charles en zijn zoon Harry hun legeruniformen uit de kast. Onze eigen koning Willem-Alexander bracht een bezoek aan een probleemwijk in Rotterdam en koning Felipe mag zich sinds woensdag meten met niemand minder dan Nelson Mandela en Winston Churchill. Bekijk de foto's hieronder!

Prins Charles trok dinsdag zijn uniform weer aan. De prins van Wales zocht in de Elizabeth Barracks in Woking militairen op die onlangs zijn teruggekeerd uit Afghanistan.

51368283_409065263234441_2067862049366957639_n.jpg

De Zweedse prins Carl Philip zet dit jaar het autoracen op een laag pitje om zich te concentreren op de zorg voor zijn kinderen, Alexander en Gabriel. De prins maakte zijn besluit donderdag bekend via sociale media.

Koning Willem-Alexander bracht dinsdagmiddag een verrassingsbezoek aan Rotterdam-West. De koning liet zich door burgemeester Aboutaleb bijpraten over de situatie in probleemwijk Bospolder-Tussendijken.

Prins Harry houdt zichzelf bezig nu zijn vrouw Meghan in New York zit. Net als dinsdag was de hertog van Sussex woensdag op pad, dit keer bezocht hij een eenheid van de Britse mariniers op een kazerne in het Engelse Bickleigh.

De Spaanse koning Felipe nam woensdag een award voor vrede en vrijheid in ontvangst. Felipe wordt geëerd met de prijs voor zijn inzet "als voorvechter van de democratie en zijn niet-aflatende inzet voor de rechtsstaat, vrijheid en de rechtsorde".

Bron: ANP / Kensington Palace / Prinsparet

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--