Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: George en Charlotte stelen de show

19 juni 2017 · Leestijd 1 min

Prins George en prinses Charlotte stalen zaterdag de show tijdens de militaire show Trooping the Colour. De kleding van de kinderen van prins William en zijn vrouw Catherine was keurig afgestemd op de garderobe van hun ouders.

Prinses Charlotte (2) droeg een roze jurkje, passend bij de roze japon van haar moeder Catherine. Prins George (3) verscheen op het balkon van Buckingham Palace in een roomkleurig overhemd met bordeauxrode bretels, terwijl zijn vader in zijn rode uniform de militaire parade ter ere van de 91e verjaardag van koningin Elizabeth gadesloeg. Catherine, de hertogin van Cambridge droeg een jurk van Alexander McQueen, met lange mouwen en subtiele plooien. Haar hoed, eveneens in de kleur roze, is volgens Hello! van ontwerper Jane Taylor. Voor prinses Charlotte was het de tweede keer dat ze aanwezig was tijdens de balkonscène van Trooping the Color, waarbij de koninklijke familie keek naar overvliegende vliegtuigen van de Royal Air Force.

Queen-Charlotte-George-Kate-trooping.jpg
Charlotte-George.jpg
Kate-George-Charlotte.jpg
Camilla-George-Charlotte-Kate.jpg
Trooping-Charlotte-George-Kate.jpg

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--