Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Kersvers bruidspaar maakt rijtoer door Windsor

19 mei 2018 · Leestijd 2 min

Prins Harry en zijn echtgenote Meghan hebben na de huwelijksplechtigheid in de St. George's Chapel een korte rijtoer gemaakt door Windsor.

In een open koets werden de hertog en hertogin van Sussex toegejuicht door duizenden mensen in de straten van het stadje. Op vele plekken langs de route stond het publiek rijendik.

Gewapend met mobiele telefoons en vlaggetjes in de hand zwaaiden en joelden de Britten prins Harry en zijn vrouw Meghan toe. Het kersverse bruidspaar zat ontspannen in de koets en zwaaide zoveel mogelijk terug terwijl ze elkaars hand vasthielden.

bruidstaart_Harry_en_Meghan.jpg

Na een klein halfuur keerden Harry en Meghan terug op Windsor Castle. Daar voegden de twee zich in St. George’s Hall bij hun gasten voor een lunchreceptie.

Optreden Elton John

Op Twitter maakte Kensington Palace zaterdagmiddag bekend dat Sir Elton John heeft opgetreden tijdens de lunchreceptie. Prins Harry heeft de zanger persoonlijk gevraagd om te komen zingen. Het is niet bekend wat Elton John heeft gezongen en hoe lang zijn optreden heeft geduurd. De zanger was goed bevriend met Diana, de moeder van prins Harry. Op haar begrafenis zong hij speciaal voor haar 'Candle In The Wind'.

Bruidstaart

De bruiloftsgasten die de lunchreceptie bijwonen in St. George’s Hall hoeven niet te klagen over de hoeveelheid eten die voor ze klaarstaat. Een team van 25 chefs stond urenlang in de keuken om naar schatting zo'n 7500 hapjes klaar te maken. Op de receptie wordt bovendien de bruidstaart aangesneden.

De taart is gemaakt door de Londense patisseriechef Claire Ptak en smaakt naar vlierbloesem en citroen. De taart is omhuld met botercrème en versierd met verse bloemen.

Het feest gaat zaterdagavond verder in Frogmore House, het buitenhuis in het park bij Windsor Castle.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--