Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Koning Kjeld scoort selfie met koningin Máxima

23 maart 2018 · Leestijd 2 min

Schaatser Kjeld Nuis heeft bij Paleis Noordeinde de 'moeder van alle selfies' gemaakt. Tijdens het poseren voor de groepsfoto met Olympische en Paralympische deelnemers aan de Winterspelen in PyeongChang ritselde de tweevoudig gouden medaillewinnaar een fotootje met koningin Máxima.

Koningin Máxima kon de actie van de schaatskoning van Gangneung wel waarderen, en had samen met Nuis de grootste lol. "Ik heb de mooiste plek", grapte de tweevoudig olympisch kampioen. "Die heb ik", reageerde Willem-Alexander ad rem. Shorttrackster Suzanne Schulting probeerde ook nog in beeld te komen op de selfie van Nuis. Ze stak uitdagend en plagend haar tong uit. Het tekende de ontspannen sfeer op het bordes van Paleis Noordeinde.

De medaillewinnaars van de Olympische en Paralympische Spelen werden vrijdag aan het einde van de middag ontvangen door het koningspaar en prinses Margriet. Na een samenzijn van ruim een uur was het tijd voor een groepsfoto op het voorplein.

Voor het paleishek hadden zich enkele tientallen belangstellenden verzameld, die probeerden om achter de fotografen en cameraploegen een glimp op te vangen van de sporters. De meesten arriveerden per oranje fiets bij het paleis voor de ontmoeting met het koningspaar.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--