Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Máxima straalt in outfit uit 2001

25 april 2018 · Leestijd 1 min

Dinsdagavond was het weer tijd voor het jaarlijkse galadiner met het Corps Diplomatique in het Koninklijk Paleis in Amsterdam. Het diner wordt georganiseerd om de internationale relaties te onderhouden en te versterken. Ieder jaar weer vragen de modeliefhebbers zich af: wat draagt Máxima (zoals zo’n beetje bij ieder galadiner)? De koningin koos dit jaar voor een outfit uit 2001.

Koningin Máxima’s droeg de tweedelige outfit van modehuis Natan voor het eerst in 2001, toen de toenmalige koning Juan Carlos en koningin Sofia van Spanje een staatsbezoek brachten aan Nederland. Mode-journaliste Josine Droogendijk laat weten dat Máxima de rok en top sindsdien al meerdere keren gedragen heeft. Een favoriet, zou je kunnen zeggen.

Juliana’s aquamarijnen

Voor het Corps Diplomatique combineert de koningin de outfit met Juliana’s aquamarijnen. Ze draagt de tiara, de oorhangers en de hanger aan het diamantencollier. Juliana kreeg het diadeem voor haar 21ste verjaardag van haar ouders. De hanger aan het collier was een huwelijksgeschenk van prins Bernhard.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: modekoninginmaxima.nl

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--