Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Máxima viert feestdag Curaçao in nieuwe outfit

2 juli 2018 · Leestijd 2 min

Speciaal voor de jaarlijkse feestdag Dia di Bandera heeft koningin Máxima een nieuwe outfit meegenomen naar Curaçao. Máxima draagt een zeegroene creatie van modehuis Natan en een hoed van Fabienne Delvigne in dezelfde kleur.

De capeline heeft een brede gerafelde rand. Het is een echte zomerhoed gemaakt van transparant materiaal.

Bekende outfits

Zondag, op de eerste dag van het tweedaagse bezoek aan Curaçao koos Máxima voor twee bekende japonnen. Bij aankomst op het eiland droeg de koningin wellicht een van haar favoriete zomerjurken. De rode japon met een ingeweven ajourpatroon heeft ze al verschillende keren gedragen. De jurk van modehuis Natan droeg Máxima onder andere tijdens het kennismakingsbezoek aan Sint Eustatius in 2013. Toen met een flinke zonnebril op, ditmaal met een paraplu.

Aan het einde van de eerste dag reikte koning Willem-Alexander het Erekuis van Oranje-Nassau uit aan Herman George, de echtgenoot van gouverneur Lucille George-Wout. Voor deze officiële gelegenheid wisselde Máxima haar rode zomerjurk om voor een gestreepte japon van Natan. De japon in donkerblauw-wit droeg ze in 2014 bij haar bezoek aan Buzinezzclub.

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--