Ga naar submenu Ga naar zoekveld

40 foto's: Prinses Amalia door de jaren heen

7 december 2021 · Leestijd 2 min

Het is feest op Paleis Huis ten Bosch! Prinses Amalia is dinsdag 18 jaar geworden. Voor veel tieners een bijzondere dag, maar voor de Prinses van Oranje net iets meer. Op deze leeftijd mag ze namelijk officieel haar vader, koning Willem-Alexander, opvolgen als staatshoofd. De komende jaren focust ze echter op 'normale' achttienjarigen-zaken: een tussenjaar en daarna studeren.

De dag na haar verjaardag wacht Amalia nog een bijzondere dag. Dan wordt ze binnengeleid in de Raad van State. Tijdens haar binnengeleiding, zoals het bijwonen van haar eerste vergadering wordt genoemd, zal ze eenmalig een toespraak houden, waarbij ze in de voorbereiding is geholpen door haar vader. Houd onze site woensdag in de gaten!

Voor nu zetten wij de jarige in het zonnetje met een mooie terugblik op haar jonge leven. Kijk en geniet van ons album met 40 leuke foto's van Amalia!

Bekijk hier het fotoalbum van Amalia
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--