Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Prinses Maria Laura is getrouwd in Brussel

11 september 2022 · Leestijd 2 min

De Belgische prinses Maria Laura en haar Brits-Franse partner William Isvy zijn zaterdagochtend in het stadhuis van Brussel getrouwd. De voltrekking van het burgerlijk huwelijk vond in kleine kring plaats.

De voltallige koninklijke familie van België was aanwezig. Ook prinses Delphine was van de partij met haar man Jim O'Hare en hun twee kinderen: Josephine en Oscar. De bruid droeg tijdens de ceremonie een mini-jurkje van Gucci. 

Lees verder onder de foto's.

Prinses-Maria-Laura-en-William-getrouwd
Gezin-prins-Laurent
Prins Laurent en prinses Claire met hun kinderen Louise, Nicolas en Aymeric.
Prinses-Delphine-met-haar-gezin

Maria Laura en William gaven elkaar zaterdagmiddag tijdens een dienst in de Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal in de Belgische hoofdstad het jawoord. Voor de kerkelijke inzegening ging de 34-jarige bruid gekleed in een op maat gemaakte witte japon van Vivienne Westwood. De jurk van het Britse modehuis had een sleep van vier meter. Op haar hoofd droeg de prinses de Savoy-Aosta diamanten tiara, zo liet de woordvoerder van het paar zaterdag weten aan Het Laatste Nieuws.

Maria Laura is een nichtje van koning Filip. De oudste dochter van prinses Astrid woont en werkt in het dagelijks leven in Londen en is negende in de lijn van de Belgische troonopvolging.

Lees verder onder de foto's.

Prinses-Elisabeth
Koning-Albert-en-koningin-Paola
William-Isvy-en-zijn-moeder
De bruidegom en zijn moeder.
Maria-Laura-en-vader
Bruid-Maria-Laura-en-haar-vader
Prinses-Astrid-en-prins-Lorenz
Bruidspaar-kus

Prinses Maria-Laura en William lieten kort na het overlijden van de Britse koningin Elizabeth weten dat hun voorgenomen huwelijksdag door zou gaan. Hun woordvoerder zei tegen Het Laatste Nieuws dat het gaat om "een privé-huwelijk" en daarom wordt "voltrokken ondanks het overlijden van Hare Majesteit koningin Elizabeth II".

Wel was er tijdens de dienst op zaterdagmiddag aandacht voor de donderdag overleden Britse vorstin. "Tijdens de religieuze viering op zaterdagnamiddag zal een moment van gebed en bezinning gewijd worden aan Hare Majesteit koningin Elizabeth II", aldus de woordvoerder van het kersverse echtpaar.

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--