Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Wat draagt de koningin in Duitsland?

10 februari 2017 · Leestijd 2 min

De afgelopen dagen bracht het koningspaar een werkbezoek aan de Duitse deelstaten Thüringen, Saksen en Saksen-Anhalt. De focus ligt tijdens het bezoek op het verdiepen van handelsrelaties en het verkennen van de Duitse historie en cultuur. Voor de koninklijke modeliefhebbers ligt de focus op iets heel anders: Welke outfits heeft koningin Máxima in haar koffer meegenomen?

Claes Iversen

Een outfit van de Deens-Nederlandse couturier Claes Iversen mag natuurlijk niet ontbreken in de koffer van de koningin. Op de eerste dag draagt koningin Máxima een oranje broekpak van deze ontwerper. Máxima droeg het pak eerder bij de aankomst in Frankrijk in maart 2016.  Zij combineert het broekpak met een groene blouse van Gucci en een ‘fluffy’ vest van modehuis Natan.

Natan

Koningin Máxima draagt op de tweede dag van het werkbezoek een grijze mantel van Natan met een tas van Chanel. Onder de jas schuilen nog meer grijstinten. De koningin draagt een bekende rok en top, beide ook van Natan.

Nina Ricci

Bij het handelsdiner in Leipzig woensdagavond herdraagt de koningin haar zwarte Nina Ricci japon met pailletten. We kennen deze nog van vorig jaar, toen droeg de koningin de jurk bij een concert in Brussel.

Klokmouwen

Op de derde dag zien we de koningin opnieuw in een outfit van modehuis Natan. Het is de vierde keer dat de koningin de zijden jurk met klokmouwen draagt. Vandaag maakt koningin Máxima haar look af met een beige pillbox.

Valentino

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn donderdagavond in het Rathaus van Lutherstadt Wittenberg voor een diner ontvangen door de minister-president van Saksen-Anhalt, Reiner Haseloff. We zien de koningin voor het eerst met een nieuwe outfit. Koningin Máxima draagt een grijze jumpsuit van Valentino met een collier van diamant.

Maxima-Broekpak-2.jpg

Leer

Op de vierde en laatste dag van het bezoek aan Duitsland kiest Máxima (opnieuw) voor een outfit van Natan. De koningin draagt een bekende top met bijpassende hoed in verschillende bruintinten en een rode rok van leer.

Maxima-Broekpak.jpg
Maxima-Duitsland-1.jpg
Maxima-dag-2.jpg
Maxima-Natan-2.jpg
Maxima-Willem-Alexander-3.jpg
Maxima-natan-dress.jpg
Maxima-broekpak-valentino.jpg
Maxima-Valentino.jpg
Koningin Máxima draagt in Duitsland een jumpsuit van Valentino.
Maxima-Duitsland-5.jpg
Maxima-dag-3-duitsland.jpg

Bron: modekoninginmaxima.nl

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--