Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Zo zien we prinses Charlène niet vaak

28 mei 2018 · Leestijd 2 min

Prins Albert van Monaco en zijn vrouw Charlène hebben een feestje gebouwd met Formule 1-coureur Daniel Ricciardo. De Australische coureur schreef zondag de Grote Prijs van Monaco op zijn naam.

Ricciardo, ploeggenoot van Max Verstappen, liet al snel weten zijn succes te willen vieren met Albert en Charlène. Nog voordat hij zijn bolide had geparkeerd, zei hij over de boordradio: zet een 'shoey' klaar voor prins Albert. In Australië wordt tijdens feestjes vaker uit een schoen gedronken, Ricciardo deed dat ook na eerdere successen in de Formule 1.

Albert en Charlène zagen het niet zitten een slok champagne te nemen uit de bezwete schoen van de coureur. Na enig aandringen zette Charlène de magnum wel aan haar lippen.

Ook Sebastian Vettel, die als tweede eindigde, deelde zijn drank met het prinselijk paar. Tijdens zijn champagnedouche kreeg ook Charlène de volle laag.

Voorafgaand aan de Grand Prix van Monaco bezocht prinses Charlène samen met haar 3-jarige zoontje prins Jacques de pitstraat van het Mercedes AMG Petronas-team.

Prins Bernhard

Albert en Charlène waren niet de enige royals die de GP van Monaco bijwoonden. Ook Andrea Casiraghi en zijn broer Pierre, de zoons van Alberts zus prinses Caroline, bekeken de race.

Max Verstappen, die als negende eindigde, werd aangemoedigd door onder anderen prins Bernhard. Vorige week vertoonde Verstappen zijn kunsten nog op het circuit van de prins, die mede-eigenaar is van Circuit Zandvoort.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--