Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foutje! Gravin Eloise heeft geen eigen huis

21 september 2021 · Leestijd 2 min

Gravin Eloise heeft geen eigen woning in Amsterdam op de kop getikt, maar is verhuisd naar een appartement in de hoofdstad en woont daar nu met twee vriendinnen.

Eloise.jpg

Ze wil dinsdag een misverstand uit de wereld helpen, nadat op sociale media werd geconstateerd dat ze een woning had gekocht en daarbij een link werd gelegd met de overspannen huizenmarkt en 'voordelen' van het lid zijn van de koninklijke familie.

Maandag ontstond er verwarring na een bericht van de 19-jarige 'gravinfluencer'. Toen liet ze weten dat ze een "huisje in Amsterdam" had gevonden. "Ik zie overal dat mensen denken dat ik een huis heb gekocht, sorry voor de verwarring. Met 'eigen plekje' bedoel ik dat ik een appartementje heb met 2 leuke vriendinnen en niet meer op de campus zit", voegt Eloise daar nu aan toe.

Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, begon vorig jaar na haar vwo aan de hotelschool in Amsterdam.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--