Ga naar submenu Ga naar zoekveld

George en Charlotte maken plezier bij paardenshow

15 april 2019 · Leestijd 2 min

Prins William en Catherine hadden vrijdag een gezellig uitje met hun twee oudste kinderen, George en Charlotte. Het gezin was bij een paardenshow in Norfolk om Williams nicht, ruiter Zara Tindall, aan te moedigen. De Daily Mail deelde zondag meerdere foto's van het familieuitje.

Op de foto's is te zien hoe de 5-jarige George, met een speelgoedzwaard in zijn hand, op de schouders van Zara's man Mike zit en het zichtbaar naar zijn zin heeft. Ook zijn zusje Charlotte en nichtje Mia Tindall vermaken zich op het wedstrijdterrein.

De twee gezinnen, die geregeld met elkaar optrekken, kwamen volgens aanwezigen over als een "hele gewone familie". "De kinderen gedroegen zich en ze waren allemaal heel 'down to earth'.

Nadat de ruiters klaar waren, gaf William Zara een dikke knuffel. De 37-jarige dochter van prinses Anne is een doorgewinterd amazone. Zara doet geregeld mee aan wedstrijden en won in 2012 zelfs een zilveren Olympische medaille.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--