Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Glitter & glamour: steelt Letizia vanavond de show?

27 februari 2019 · Leestijd 1 min

De president van Peru brengt woensdag en donderdag een staatsbezoek aan Spanje. Het staatsbanket vindt woensdagavond plaats, waarvan we stiekem hopen en verwachten dat de diamanten je om de oren vliegen en koningin Letizia een geweldige outfit uit de kast trekt. Vergeet morgen dus niet om een kijkje te nemen op onze website!

De Spaanse koning Felipe en koningin Letizia poseren met de Peruaanse president Martín Vizcarra en
De Spaanse koning Felipe en koningin Letizia poseren met de Peruaanse president Martín Vizcarra en zijn vrouw Maribel Díaz tijdens de officiële welkomstceremonie op het Koninklijk Paleis in Madrid op 27 februari 2019.

Koning Felipe en koningin Letizia ontvingen het presidentiële paar woensdagochtend met een welkomstceremonie bij het Koninklijk Paleis van Madrid. 's Middags was er een ontvangst in het paleis La Zarzuela, die werd gecombineerd met een lunch.

Lees verder onder de foto.

Donderdag vergezellen Felipe en Letizia president Martín Alberto Vizcarra en zijn echtgenote Maribel Díaz naar de kunstbeurs. 's Avonds wordt nog een receptie gehouden in het Koninklijk Paleis, aangeboden door de president.

Het staatsbezoek valt samen met de opening van de 38e editie van de grote kunstbeurs ARCOMadrid, die Peru dit jaar in de schijnwerpers zet.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--