Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gravin Eloise: 'Ik let uit mezelf op wat ik precies post'

3 juni 2020 · Leestijd 3 min

Gravin Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft woensdag op Instagram openhartig een aantal vragen van haar volgers beantwoord. Haar ouders keken niet over haar schouders mee, zo verzekerde Eloise die volgende week maandag haar 18e verjaardag viert.

"Nee ze controleren niks, maar ik let uit mezelf op wat ik precies post!", antwoordde ze op de vraag hoe ze omgaat met sociale media en of ze erop mag zetten wat ze wil of dat haar ouders dat eerst checken. De oudste kleindochter van prinses Beatrix kreeg een aantal vragen over haar afkomst. Dat mensen alleen bevriend willen zijn vanwege haar familie vindt ze "echt vervelend". Zulke mensen blokkeert ze, zo antwoordde Eloise die ook vertelde een goede band te hebben met haar grootmoeders. "De liefste oma's ooit."

Eloise vond het "best gek" dat iemand haar zo belangrijk vond om een fanaccount van haar aan te maken."Maar wel heel lief." Raar is het dat mensen met haar op de foto willen. Het maakt haar overigens niet veel uit dat ze een titel heeft, maar "voor de duidelijkheid mijn titel is niet prinses" antwoordde ze op de vraag of ze het chill vindt de titel te hebben of dat het haar weinig boeit. "Het maakt me inderdaad niet heel veel uit. Het is maar een titel."

Hotelschool

Eloise, die vorige maand haar middelbareschooldiploma behaalde, vertelde nog eens dat ze na de zomer begint met een studie aan de hotelschool. "Ik wil iets met management doen en dan in een hotel", beschreef ze haar droombaan. Op dit moment werkt ze in een restaurantje, waar ze klanten kan helpen in vloeiend Nederlands, Engels en Frans.

Als de meeste meisjes was ze ook wel eens onzeker. "Tuurlijk! Ik denk dat iedereen het wel heeft. Maar je moet je er niet zo gek over maken want het is uiteindelijk alleen maar vervelend voor jezelf. Weet dat je perfect bent op je eigen manier." Vroeger vond ze haat "echt vervelend", maar tegenwoordig "moet ik er oprecht om lachen", aldus Eloise.

Dat ze woensdag vroeg was opgestaan - "Dit is de eerste keer in een lange tijd dat ik voor 11 uit bed ben - had een bijzondere reden, de 14e verjaardag van gravin Leonore (zie links op de kopfoto). "We hadden een ontbijt voor mijn zusje."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--