Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Haakon en gezin spelen potje voetbal met Noorse superster

15 juni 2022 · Leestijd 2 min

De Noorse kroonprins Haakon heeft maandagavond een balletje getrapt met de Noorse superster Erling Haaland. De twee speelden maandagavond samen tijdens een vriendschappelijk potje loopvoetbal in Skaugum, waar de kroonprins met zijn gezin woont.

Namens de koninklijke familie speelden ook kroonprinses Mette-Marit en prinses Ingrid Alexandra en prins Sverre Magnus mee. Ook FC Barcelona-voetbalster Caroline Hansen en Alfie Haaland zaten in de ploeg. Het team nam het onder de naam Skaugum United op tegen Vivil IL, een sportteam voor mensen met een verstandelijke beperking.

De wedstrijd werd door het gezin van de kroonprins georganiseerd in samenwerking met de Noorse voetbalbond. Het team van de Noorse kroonprins verloor de wedstrijd uiteindelijk. Het werd 10-9 voor Vivil IL.

ANP-450398409

Van Haaland werd maandag bekend dat de 21-jarige spits de komende vijf jaar voor Manchester City gaat spelen. "Dit is een trotse dag voor mij en mijn familie. Ik heb City altijd gevolgd en heb dat de afgelopen jaren ook met plezier gedaan", zei de Noorse voetballer over zijn overstap.

ANP-450398449
ANP-450398965

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--