Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Haakon heeft romantische verrassing voor Mette-Marit

26 augustus 2020 · Leestijd 1 min

Kroonprins Haakon van Noorwegen en zijn vrouw Mette-Marit hadden dinsdag iets te vieren. Het koppel was precies 19 jaar getrouwd.

Kroonprins Haakon is nog altijd happy met zijn Mette-Marit en dat laat hij haar graag weten met
Kroonprins Haakon is nog altijd happy met zijn Mette-Marit en dat laat hij haar graag weten met hartvormige ballonnen. Love is in the air!.

Haakon liet de mijlpaal niet ongemerkt voorbij gaan, zo is te zien op een foto die Mette-Marit op Instagram zette. Daarop staat ze met een grote bos hartvormige ballonnen. Het is niet te zien hoeveel het er zijn, maar waarschijnlijk zijn het er precies negentien.

Lees verder onder de foto.

De Noorse kroonprins trouwde op 25 augustus 2001 met Mette-Marit in de Domkirke in Oslo. Het was destijds even slikken voor de Noren dat Haakon zijn hart verloren had aan een alleenstaande moeder met een jong zoontje. De zoon van koning Harald en koningin Sonja dreigde zelfs af te zien van de troon voor zijn geliefde. Maar al snel na het huwelijk sloten de Noren Mette-Marit in hun harten.

Foto's: ANP / H.K.H Mette-Marit

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--