Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Halfzus Meghan: "We moesten de zwangerschap via de media horen"

18 februari 2021 · Leestijd 2 min

Samantha Markle moest via de media vernemen dat haar halfzus Meghan opnieuw in verwachting is. Meghan en haar man prins Harry maakten zondag bekend dat hun eerste kind Archie (1) "een grote broer wordt".

"We moesten het via de media horen", laat de 56-jarige Samantha weten in een interview met RTL Boulevard. "Maar dat is geen verrassing. Er is niks veranderd", aldus de halfzus van Meghan. "Hetzelfde gebeurde bij Archie. Wij hoorden niks. Ze had mijn vader niet gebeld".

Het is geen geheim dat Meghan geen goede band heeft met haar halfzus. Ook onderhoudt ze een slechte relatie met haar vader Thomas. Vooral voor hem vindt Samantha het "verdrietig" dat de nieuwe zwangerschap van Meghan via de media bekend is geworden.

Ze maakt zich dan ook zorgen om de kinderen van Harry en Meghan. "Archie en de nieuwe baby zullen hun familie ook willen leren kennen. Ik denk dat zij zich zullen afvragen waarom hun moeder haar hele familie de rug heeft toegekeerd. Dat kan niet goed voor hen zijn", aldus Samantha.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--