Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry belt online vanuit zijn tuin met vrijwilligers

30 mei 2020 · Leestijd 2 min

Prins Harry heeft eerder deze week via Zoom gebeld met vrijwilligers van een Britse sportorganisatie. Vanuit de tuin van zijn woning in Los Angeles belde hij met drie vrijwilligers die zich inzetten voor families in Noord-Londen, zo is te zien in een video die organisatie StreetGames vrijdag op Twitter deelt.

Het drietal deelt voedselpakketten en sportattributen uit aan kinderen en gezinnen die het zwaar hebben in de coronacrisis. "Jullie begrijpen het belang van het buiten zijn, sporten en buitenactiviteiten. Niet alleen om fysiek fit te blijven, maar ook om mentaal fit te blijven", vindt de prins.

Harry is onder de indruk van het werk van de vrijwilligers. "Jullie doen geweldig werk. Heel erg bedankt voor wie jullie zijn en dat jullie zo aardig, vol medeleven en zorgzaam zijn voor anderen."

Lees verder onder de tweet.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De hertog van Sussex steunt StreetGames al langer. Zo bezocht Harry samen met zijn vrouw Meghan meerdere projecten. Ook selecteerde het koppel StreetGames in 2018 als een van de zeven organisaties waar mensen, in plaats van een huwelijkscadeau, een donatie aan konden geven.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--