Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan lanceren website voor Archewell

22 oktober 2020 · Leestijd 2 min

Harry en Meghan hebben maanden na de aankondiging van hun nieuwe organisatie Archewell, vernoemd naar zoon Archie, een website gelanceerd.

Wat de hertog en hertogin van Sussex allemaal van plan zijn met Archewell wordt nog niet duidelijk op de pagina. Wel wordt de samenstelling van de naam uitgelegd met hun definitie van de woorden 'arche' en 'well'. Zo is het eerste woord Grieks en staat het voor bron van actie en is het tweede "een overvloedige bron of voorziening; een plek waar we diep gaan graven."

Ook is op de website te lezen dat de organisatie is gevestigd in Beverly Hills in de staat Californië, waar Harry en Meghan wonen. Bezoekers kunnen zich alvast aanmelden voor updates van Archewell.

Het koppel kondigde in april aan dat ze de nieuwe organisatie gingen oprichten. De prins en zijn vrouw waren na hun stap terug binnen het Britse koningshuis genoodzaakt een nieuwe naam voor hun initiatief te vinden, nadat koningin Elizabeth hen verbood nog langer de titel 'Sussex Royal' te gebruiken. Dit was omdat leden van het koninklijk huis onpartijdig moeten zijn. Om die reden is het niet de bedoeling is dat er geld verdiend wordt met het hebben van een koninklijke titel.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--