Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan maken Netflix-serie

6 april 2021 · Leestijd 2 min

Prins Harry en zijn vrouw Meghan maken voor Netflix een documentaireserie over de Invictus Games. Het is het eerste project waar de Sussexes, die een meerjarige deal met de streamingdienst hebben gesloten, hun tanden inzetten.

De serie heet Heart of Invictus en volgt atleten die zich opmaken voor de komende editie van het sportevenement voor militairen met blijvend letsel, dat door de prins is bedacht. Wanneer de docuserie verschijnt is nog niet bekendgemaakt, de Invictus Games vinden volgend jaar plaats in Den Haag.

Harry en Meghan maakten vorig jaar bekend voor Netflix aan de slag te gaan. De hertog en hertogin van Sussex gaan de komende jaren documentaires, films, televisieseries en series voor kinderen maken.

Het koppel, dat vorig jaar een stap terug deed binnen het Britse koningshuis, sloot ook een deal voor meerdere jaren met Spotify. Voor die streamingdienst gaan Harry en Meghan podcasts produceren en presenteren.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--