Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan scherpen regels rondom boekingen aan

9 september 2020 · Leestijd 2 min

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben strenge regels voor als ze worden geboekt voor het geven van toespraken of lezingen. Het echtpaar heeft bij het Amerikaanse boekingskantoor The Harry Walker Agency waar ze bij zijn aangesloten aangegeven dat ze zelf willen bepalen wie ze introduceert. Dat meldt The Telegraph dinsdag op basis van het formulier dat klanten krijgen wanneer ze het echtpaar willen boeken.

ANP-354429615_Harry_en_Meghan.jpg

In het vier pagina tellende document staat dat de Sussexes ook zelf zeggenschap hebben over wie hen interviewt. Daarnaast wil het koppel van tevoren op de hoogte zijn van alle betrokken sponsoren van het evenement en wat deze krijgen voor hun medewerking. Ook moeten organisatoren van tevoren precies aangeven wat ze Harry en Meghan willen betalen.

In juni werd bekend dat het stel het Amerikaanse agentschap had aangesteld om toekomstige boekingen te gaan regelen. Naar verluidt zouden de prins en zijn vrouw zo'n 1 miljoen dollar per speech kunnen vragen.

Lees verder onder de foto.

Het is een van hun nieuwe klussen sinds hun stap terug binnen het Britse koningshuis. Vorige week werd bekend dat Harry en Meghan een megadeal hadden gesloten met Netflix en de komende jaren voor de streamingdienst meerdere projecten gaan ontwikkelen. Er wordt gefluisterd dat ze daar 150 miljoen dollar voor hebben gekregen.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--