Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan smullen van wafels en kip tijdens lunch

25 september 2021 · Leestijd 2 min

Prins Harry en zijn echtgenote Meghan hebben zaterdag genoten van een lunch met gefrituurde kip en wafels, melden Amerikaanse media. De hertog en hertogin van Sussex zijn op bezoek in New York en stopten bij een eettent in Brooklyn, een stadsdeel van de Amerikaanse metropool.

Ze aten een typisch gerecht uit het zuiden van de Verenigde Staten. Bij de frituurde kip en wafels kregen Harry en Meghan onder meer loempia's, vis en een soort zoete aardappels geserveerd.

De hertog en hertogin hebben 25.000 dollar gedoneerd aan het restaurant dat Melba's heet. Het restaurant zet zich in tegen voedselverspilling door onder meer het bezorgen en gebruiken van voedsel dat anders weggegooid wordt. "We hopen dat de hertog en hertogin gauw terugkomen. #sweetpotatopiehugs", twittert de eettent.

Harry en Megan hebben in New York onder meer een bezoek gebracht aan het observatorium van het One World Trade Center. Het is een van hun eerste uitstapjes sinds de geboorte van hun tweede kindje in juni.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--