Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan verruilen Los Angeles voor een villa in...

12 augustus 2020 · Leestijd 2 min

De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben een huis gekocht in de Californische kustplaats Santa Barbara. Dat heeft een woordvoerder van het paar bevestigd. Hij vraagt de pers om hun privacy te respecteren.

Het koppel woont al sinds juli met hun zoontje Archie in de nieuwe woning. Harry en Meghan huurden daarvoor enkele maanden een huis in Los Angeles. Ook daar werden de twee lastiggevallen door paparazzi. Zo werden onder meer foto's gemaakt met drones.

Santa Barbara ligt op ongeveer anderhalf uur rijden naar het noordwesten. Volgens de woordvoerder zijn Harry en Meghan van plan daar te blijven.

Bekende buren

ANP-420706589.jpg

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde TMZ heeft het koppel ruim 10 miljoen dollar uitgegeven en is de woning ook een stuk groter dan hun stulpje in Los Angeles. In Santa Barbara hebben de twee heel wat beroemde buren. Zo hebben onder anderen Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Drew Barrymore en Patrick Stewart er allemaal een villa.

Lees verder onder de foto.

Afgelopen dinsdag verscheen het langverwachte boek 'Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family' in de Britse schappen. De Britse pers is niet heel enthousiast over het werk. De dagbladen missen in het boek voornamelijk de diepgang en vinden daarnaast dat een behoorlijk eenzijdig verhaal is geschetst door de schrijvers, royaltyverslaggevers Carolyn Durrand en Omid Scobie.

De twee spraken voor het boek met 'goede vrienden' en ingewijden van het koppel. Harry en Meghan zouden ervoor hebben gezorgd dat alle deuren openstonden om mensen uit hun cirkel te ondervragen. Het koppel ontkent echter elke vorm van medewerking.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--