Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan verwachten eerste kindje

15 oktober 2018 · Leestijd 1 min

Leuk nieuws vanuit Groot-Brittannië: Harry en Meghan zijn in blijde verwachting. De hertogin van Sussex is zwanger van hun eerste kindje. Ze verwachten de baby in het voorjaar van 2019.

Het gelukkige koppel maakte het babynieuws maandagochtend bekend. In een verklaring laten ze weten "verheugd" te zijn om het blijde nieuws te delen. Ook bedanken ze het publiek voor alle steun en waardering die ze sinds hun bruiloft in mei hebben gekregen.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Speculaties

Geruchten over een zwangerschap deden al lange tijd de ronde. Afgelopen vrijdag op de trouwdag van prinses Eugenie laaiden alle speculaties weer op. Meghan droeg bij de huwelijksceremonie een donkerblauwe jurk met daarover een lange jas in dezelfde kleur. De wijde mantel, die Meghan in de kerk aanhield, deed de geruchtenstroom aanwakkeren dat ze een babybuikje probeerde te verbergen.

Het eerste kindje van Harry en Meghan wordt zevende in lijn van de Britse troonopvolging. Hun zoon of dochter wordt het achtste achterkleinkind van koningin Elizabeth en het vierde kleinkind van prins Charles.

Harry en Meghan zijn momenteel in Australië, waar ze dinsdag beginnen aan een eerste officiële reis als getrouwd paar.

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--