Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan, 'zonder afleiding met elkaar in contact komen'

16 december 2020 · Leestijd 2 min

Harry en Meghan hebben al een deal getekend om film- en televisie te produceren, maar de hertog en hertogin van Sussex worden nu ook podcastmakers. Spotify maakte dinsdag bekend dat het koppel podcasts gaat produceren en hosten voor de streamingservice, zo melden verschillende Britse media.

De meerjarige samenwerking is met Archewell Audio, een audio-productiebedrijf opgezet door de Sussexen als onderdeel van hun liefdadigheidsinstelling Archewell. In een teaser vertellen Harry en Meghan over hun interesse om podcasts te maken die verschillende perspectieven en stemmen laat horen. "Een van de dingen waar mijn man en ik altijd over praten is onze passie om mensen te ontmoeten en hun verhalen te horen," vertelt Meghan. "We vinden podcasts zo leuk omdat het ons er allemaal aan herinnert om even de tijd te nemen en echt te luisteren, om zonder afleiding met elkaar in contact te komen."

De hertog en hertogin vinden het belangrijk om vanwege de coronacrisis juist nu mensen te verbinden. "Met de uitdagingen van 2020 is er nog nooit een belangrijker moment geweest om elkaars verhalen te horen. Dit herinnert ons er aan dat we allemaal verbonden zijn."

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--