Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry reageert niet op vraag over zijn toekomst

16 januari 2020 · Leestijd 2 min

Prins Harry verscheen donderdag voor het eerst in het openbaar sinds hij bekendmaakte dat hij meer afstand wil nemen tot het Britse koningshuis en met zijn vrouw Meghan een onafhankelijke toekomst wenst in afwissend Canada en het Verenigd Koninkrijk.

Prins Harry kwam naar Buckingham Palace om in de achtertuin van het paleis kinderen aan te moedigen tijdens een rugbywedstrijd, om vervolgens binnen in het paleis de loting te verrichten voor het WK Rugby dat volgend jaar in Engeland wordt georganiseerd. Voorafgaande aan de loting sprak Harry met internationale rugbyspelers.

Het optreden van prins Harry is mogelijk zijn laatste openbare taak voor aanvang van de overgangsperiode die de Britse koningin Elizabeth maandag aankondigde. In een verklaring van het Britse hof liet koningin Elizabeth weten de keuze van Harry en Meghan te steunen. Een journalist die Harry donderdag vroeg hoe de discussies aan het hof over Harry's toekomst vorderen, kreeg geen antwoord van de prins die zesde is in de lijn van troonopvolging. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--