Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry worstelt met leven in de spotlights

18 oktober 2019 · Leestijd 2 min

Prins Harry heeft moeite met het feit dat hij steeds in de belangstelling van de media staat als lid van het Britse koninklijk huis. Dat vertelt hij in een documentaire die is gemaakt over de reis van hem en zijn vrouw Meghan door Zuid-Afrika.

De spanning tussen Harry en de media komt volgens de prins vanwege het vroegtijdige overlijden van zijn moeder. Harry en zijn broer prins William zien de media als schuldige in de dood van hun moeder 22 jaar geleden.

"Elke keer als ik een camera zie, elke keer als ik een klik hoor, elke keer dat ik een flits zie, brengt het me meteen terug naar dat moment. Dus in die zin is het de slechtste herinnering aan haar in plaats van de beste", vertelt Harry in een interview met Tom Bradby. "Met mijn rol, met deze baan, en de druk die daarbij komt kijken, word ik helaas continu herinnerd aan die gebeurtenis."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Documentaire

De hertog en hertogin zijn tijdens hun reis gevolgd door de Britse TV-zender ITV. De documentaire die daaruit is voortgekomen, “Harry & Meghan: An African Journey”, komt zondagavond op TV.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--