Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Het afscheid van Harry en Meghan

31 maart 2020 · Leestijd 2 min

Vandaag, 31 maart, is de allerlaatste dag dat Harry en Meghan senior lid zijn van de Britse koninklijke familie. Een einde van een tijdperk dat turbulent afgesloten is. Maandag nam het stel al afscheid van hun gezamenlijke instagramaccount.

Het account heeft slechts een jaar bestaan en het wist maar liefst 11,3 miljoen volgers te trekken. Dit zijn de berichten die het meest geliket zijn. 

Vanaf 1 april start het onafhankelijke leven van het jonge gezin. Samen met Archie zijn Harry en Meghan naar Los Angeles verhuisd. Op Instagram laten ze weten dat het afscheid niet voor altijd zal zijn:

"Hoewel u ons hier misschien niet ziet, gaat het werk door. We concentreren ons nu op dit nieuwe hoofdstuk om te begrijpen hoe we het beste kunnen bijdragen aan onze samenleving. Bedankt aan deze community - voor de steun, de inspiratie en de gedeelde toewijding aan het goede in de wereld. We kijken ernaar uit om binnenkort weer contact met u op te nemen. Je bent geweldig geweest! Zorg tot die tijd goed voor jezelf en voor elkaar - Harry en Meghan" 

Foto's: Sussex Royal

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--