Ga naar submenu Ga naar zoekveld

In deze stad krijgt Camilla het gevoel dat ze thuiskomt

18 januari 2023 · Leestijd 2 min

Koningin-gemalin Camilla heeft woensdag een bezoek gebracht aan de Universiteit van Aberdeen. Het bezoek aan de universiteit en de Schotse stad "voelt als thuiskomen", zo zei de vrouw van koning Charles in de toespraak die ze daar gaf en die werd gedeeld door Buckingham Palace.

"Ten eerste, omdat mijn vaders familie uit dit deel van Schotland komt", legde Camilla uit. "Ten tweede, omdat mijn man en ik het geluk hebben ieder jaar een fijne tijd te hebben in Aberdeenshire. En als laatste, omdat ik tien jaar geleden de grote eer kreeg om als kanselier van deze speciale universiteit te worden aangesteld."

Camilla vertelde met "trots" te hebben gekeken naar de studenten en hun kracht en toewijding. De koningin-gemalin zegt dat haar inzet als kanselier maar "bescheiden" lijkt ten opzichte van de verdiensten van de studenten. "Maar ik verzeker jullie dat ik met de grootste interesse naar jullie werk heb gekeken en ik zal jullie altijd blijven aanmoedigen."

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--